Páska na vytvorenie balónovej girlandy

Príslušenstvo
5900779180567
30 položky

1 ks, Páska na vytvorenie balónovej girlandy 500 cm

2,49 €
S DPH
Množstvo

Green checkmark Na sklade 30 kusov

Môžete mať INHEĎ na predajni

Doručenie domov už zajtra u vás!

Ak objdenáte tovar do 12.00

Páska na balónové girlandy je typ lepiacej pásky špeciálne navrhnutej na vytváranie balónových girland alebo oblúkov. Ide o flexibilný pásik s otvormi alebo štrbinami pozdĺž jeho dĺžky. Páska je zvyčajne vyrobená z plastu alebo PVC materiálu a je dodávaná v rôznych dĺžkach a šírkach.

Ak chcete vytvoriť balónovú girlandu pomocou pásky s balónovou girlandou, zvyčajne postupujte podľa týchto krokov:

Začnite meraním oblasti, kde chcete zavesiť balónovú girlandu, a odstrihnite pásku na požadovanú dĺžku. Uistite sa, že páska je dostatočne dlhá, aby vyhovovala počtu balónikov, ktoré plánujete použiť.

Jeden koniec pásky pripevnite k pevnému bodu, napríklad k stene, pomocou lepidla alebo háčikov.

Nafúknite balóny na požadovanú veľkosť a zaviažte ich. Na vytvorenie atraktívnej girlandy je bežné používať balóny rôznych veľkostí a farieb.

Vložte zviazané konce balónov cez otvory alebo štrbiny v páske. Môžete si vybrať striedanie farieb alebo veľkostí, aby ste vytvorili vzor, ​​alebo ich náhodne usporiadať pre organickejší vzhľad.

Pokračujte v pridávaní balónikov na pásku, kým nedosiahnete požadovanú dĺžku a plnosť. V závislosti od požadovaného efektu môžete balóniky spojiť tesne k sebe alebo ich rozmiestniť.

Po pripevnení všetkých balónikov môžete voľný koniec pásky pripevniť k inému pevnému bodu pomocou lepidla alebo háčikov.

Páska s balónikovou girlandou poskytuje pohodlný spôsob zostavenia a usporiadania balónov do formácie girlandy alebo oblúka. Pomáha vytvárať jednotný vzhľad a uľahčuje a zefektívňuje pripevňovanie balónikov.

Godan
5900779180567
30 položky

Súvisiace produkty

(V rovnakej kategórii je 16 ks ďalších produktov)